AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan altın toplamak

Kahve falında sudan altın toplamak

Kahve falında sudan altın toplamak işlerinin gerileyeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, günahtan temizlenmeye, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan altın toplamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında sudan altın toplamak dünya hayatından yana da razı geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında sudan mantar toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Kahve falında sudan odun toplamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında sudan kağıt para toplamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sudan yumurta toplamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sudan inci toplamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan kestane toplamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir