AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yün görmek

Kahve falında derede yün görmek

Kahve falında derede yün görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bir organizasyona katılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yün gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Kahve falında derede yün yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede yün görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yün patik görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yün süpürmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yünlü yorgan görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun yün yıkamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet etmektedir.

Kahve falında yün çorap giymek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yalan söylemeye inanılır.

Kahve falında yünden yorgan yapmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir