AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünlü yorgan görmek

Kahve falında yünlü yorgan görmek

Kahve falında yünlü yorgan görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yünlü yorgan gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında yorgan ve yün görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ve yorgan görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yünlü yorgan görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yünden yorgan yapmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yün yorgan dikmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan yün görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir