AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yün yıkamak

Kahve falında koyun yün yıkamak

Kahve falında koyun yün yıkamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yün yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yün yıkamak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında koyun yünü yıkamak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak geçim derdi çekeceğine, düşmanlarının güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında temiz koyun yünü görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işarettir.

Kahve falında koyun yünü görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yün görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli koyun yünü görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir