AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden su almak

Kahve falında dereden su almak

Kahve falında dereden su almak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında dereden su almak gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında su akmayan dere görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında akan dereden su içmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan dere görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında dere ve su görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında temiz dereden su içmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında derede su görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalettir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek zenginliği bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu dere görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir