AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede abdest almak

Kahve falında derede abdest almak

Kahve falında derede abdest almak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında derede abdest almak gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Kahve falında dereden abdest almak çok güzel günler geçireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında derede abdest aldığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında derede abdest almak kırılan kalbin onarılacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında derede alabalık tutmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında derede kayıkla gezmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına inanılır.

Kahve falında dere kenarından geçmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik ve dere görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir