AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün abdest aldığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin abdest aldığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun abdest aldığını görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalettir.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir