AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede berrak su görmek

Kahve falında derede berrak su görmek

Kahve falında derede berrak su görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında derede berrak su gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Kahve falında derede berrak su görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak dere görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında berrak dereden geçmek gözyaşı dökeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak akan dere görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz berrak dere görmek dünya malı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında berrak bir dere görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan berrak su görmek düşmanlarımızı alt etmeye, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak temiz su görmek zorlukların kolayca aşılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir