AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere suyu görmek

Kahve falında dere suyu görmek

Kahve falında dere suyu görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere suyu gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında dereden su taşımak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere suyu görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden su almak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu dere görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dereden su çekmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede akan su görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir