AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında uyumak

Kahve falında dere kenarında uyumak

Kahve falında dere kenarında uyumak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dere kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında dere kenarında uyumak önemli sorumluluklar alacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında oturmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dere kenarından geçmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Kahve falında dere kenarında koşmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarında görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında dere kenarından yürümek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında gezmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında dere kenarında mezar görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir