AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında görmek

Kahve falında dere kenarında görmek

Kahve falında dere kenarında görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kenarında gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Kahve falında dere kenarından yürümek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında dere kenarında bebek görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarı görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında yılan görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dere kenarında ev görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında dere kenarında görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarında oturmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Kahve falında dere kenarında namaz kılmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir