AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında koşmak

Kahve falında dere kenarında koşmak

Kahve falında dere kenarında koşmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarında koşmak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dere kenarında koşmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında oturmak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarında namaz kılmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında yürümek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere kenarından geçmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında dere kenarında yılan görmek mali olarak küçüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında uyumak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dere kenarında olduğunu görmek iftiraya uğrayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir