AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında ağaç görmek

Kahve falında dere kenarında ağaç görmek

Kahve falında dere kenarında ağaç görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok daha fazla adım atacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında ağaç gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında dere kenarında ağaç görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Kahve falında dere kenarında yılan görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında dere kenarında görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında uyumak yanlış kararlar vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dere kenarında koşmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında mezar görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında dere kenarından geçmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dere kenarında oturmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir