AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarı görmek

Kahve falında dere kenarı görmek

Kahve falında dere kenarı görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında dere kenarı gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dere kenarında uyumak sorunlarının birken beş olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında olduğunu görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere kenarından yürümek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında bebek görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak yaşadığı yokluğun biteceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında dere kenarında yürümek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında koşmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında dere kenarı görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir