AnaSayfa / Genel / Kahve falında define kazmak

Kahve falında define kazmak

Kahve falında define kazmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında define kazmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında define yeri kazmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işarettir.

Kahve falında define kazmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında mezardan define çıkarmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü define etmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş define bulmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında define altın bulmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında define bulmak dertlerinin sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında define aramak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir