AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremi beklemek

Kahve falında depremi beklemek

Kahve falında depremi beklemek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremi beklemek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Kahve falında deprem olmasını beklemek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında depremi beklemek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem beklemek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında deprem olacağını beklemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs beklediğini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında köprüde beklemek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir