AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olmasını beklemek

Kahve falında deprem olmasını beklemek

Kahve falında deprem olmasını beklemek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olmasını beklemek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında deprem olmasını beklemek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Kahve falında deprem beklemek oldukça büyük başarılara, hastalığının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olacağını beklemek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında depremi beklemek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında inek beklemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek beklediğini görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında beklemek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında asker yolu beklemek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir