AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahadet getirdiğini görmek

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, ilişkilerin noktalanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şahadet getirdiğini gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şahadet getirmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremde şahadet getirmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın şahlandığını görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında şahadet parmak görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kime gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir