AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahadet parmağını görmek

Kahve falında şahadet parmağını görmek

Kahve falında şahadet parmağını görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında şahadet parmağını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında şahadet parmak görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahadet parmağını görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında şah damarı görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahlanmış at görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalettir.

Kahve falında atın şahlanmasını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, iyi konumlara geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir