AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın şahlandığını görmek

Kahve falında atın şahlandığını görmek

Kahve falında atın şahlandığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında atın şahlandığını gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında şahlanan siyah at görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında atın şahlanmasını görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında atla şaha kalkmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahlanmış at görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında atın şahlanması görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şahlanan at görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir