AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem enkazı görmek

Kahve falında deprem enkazı görmek

Kahve falında deprem enkazı görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında deprem enkazı görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında enkaz altında kalmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında enkazdan çıkmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, geçim derdi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında enkazda kalmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat enkazı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir