Kahve falında deprem ve hortum görmek

Kahve falında deprem ve hortum görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem ve hortum gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Kahve falında deprem ve hortum görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortum çıktığı görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla su görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak daha iyi yerlere geleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum hortumu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluğa hortum takmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir