AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum çıktığı görmek

Kahve falında hortum çıktığı görmek

Kahve falında hortum çıktığı görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, borcunun kalmayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hortum çıktığı gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Kahve falında hortum çıktığı görmek yaşananları unutturacağına, zorlukları aşacağına yorulur.

Kahve falında hortum çıktığını görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde hortum çıktığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında hortumla su atmak manevi olarak ferahlayacağınıza, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir