AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bereket ve huzur geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok kötü günler göreceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla toprak sulamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ağaç sulamak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla duvar sulamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ev sulamak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir