AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üzerinde gemi görmek

Kahve falında denizin üzerinde gemi görmek

Kahve falında denizin üzerinde gemi görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, uzaktan haberler işiteceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, parasız kalmaya delalettir.

Kahve falında denizin üzerinde gemi gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Kahve falında kendini denizde gemide görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemide olmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle gitmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizin üzerinde gemi görmek çok zor günler geçireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir