Kahve falında kendini denizde gemide görmek

Kahve falında kendini denizde gemide görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini denizde gemide gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gemiyi denize indirmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde giden gemi görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizde olmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde gemiler görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hüsrana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı deniz gemi görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir