AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Kahve falında dalgalı deniz gemi görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek güzel huylarını terk edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı gemi görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde ıslanmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir