AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde buz görmek

Kahve falında denizin içinde buz görmek

Kahve falında denizin içinde buz görmek dileklerin kabul olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde buz gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizin içinde buz görmek keyfinin kaçacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında buzun içinde balık görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde buz görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz içinde yüzmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun içinde yüzmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında buzlu deniz görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Kahve falında denizin buz olduğunu görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize girmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir