AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize kar yağdığını görmek

Kahve falında denize kar yağdığını görmek

Kahve falında denize kar yağdığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında denize kar yağdığını gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında denize kar yağdığını görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek hayatınızın neşe dolacağına, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını duymak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve yağmurun yağdığını görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bembeyaz kar yağdığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu kar yağdığını görmek herkesin takdirini toplayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir