AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine dolu yağdığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazın dolu yağdığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük dolu yağdığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başına dolu yağmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek çok daha büyük işlere gireceğine, ticaret ehli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında dolu yağdığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir