AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne kar yağdığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Kahve falında üstüne kar yağmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne kar yağdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek maddi gücünün azalacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek çok başarılı işlere girileceğine, planların tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir