AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde batmadan yürümek

Kahve falında denizde batmadan yürümek

Kahve falında denizde batmadan yürümek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kurulu düzeni olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında denizde batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize batmadan yürümek maddi gücünün her geçen gün artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında denizde batmadan yürümek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Kahve falında denizde batmadan yürüdüğünü görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda batmadan yürümek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Kahve falında çamura batmadan yürümek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Kahve falında denizde batan araba görmek duaların kabul göreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir