AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize batmadan yürümek

Kahve falında denize batmadan yürümek

Kahve falında denize batmadan yürümek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, doğru kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında denizde batmadan yürüdüğünü görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize batmadan yürümek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında denizde batmadan yürümek sorunların sürekli artacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamura batmadan yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında suda batmadan yürümek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde batmadığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir