AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde dağ görmek

Kahve falında denizin içinde dağ görmek

Kahve falında denizin içinde dağ görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde dağ gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında denizin içinde dağ görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında dağın içinden geçmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında dağın içinde ev görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan denize bakmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında dağ deniz görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine inanılır.

Kahve falında dağdan denize düşmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan denize atlamak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir