AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde ev görmek

Kahve falında denizin dibinde ev görmek

Kahve falında denizin dibinde ev görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, dolayısıyla geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde ev gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Kahve falında deniz dibinde ev görmek borçlanıp, hasta olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde ev görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında deniz dibi görmek amaçlarına nail olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında denizi dibini görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin dibinde yaşamak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir