AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde yaşamak

Kahve falında denizin dibinde yaşamak

Kahve falında denizin dibinde yaşamak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde yaşamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında denizin dibinde yaşamak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz dibinde yaşamak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dibine dalmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin dibine batmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında denizin dibini görmek işte de mutlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde para görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibi görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir