AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize odun atmak

Kahve falında denize odun atmak

Kahve falında denize odun atmak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazançta zarar edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denize odun atmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında denize odun atmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında sobaya odun atmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında odunu ateşe atmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Kahve falında şömineye odun atmak işsiz kalmaya, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fırına odun atmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir