AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo sobasına odun atmak

Kahve falında banyo sobasına odun atmak

Kahve falında banyo sobasına odun atmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sobaya odun atmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sobada yanan odun görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında odun ve soba görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Kahve falında odun soba görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sobaya odun koymak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir