AnaSayfa / Genel / Kahve falında şömineye odun atmak

Kahve falında şömineye odun atmak

Kahve falında şömineye odun atmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, itibar edineceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında şömineye odun atmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şömineye odun atmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında şöminede ateş yakmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şömineli ev görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde şömine görmek günahlarına tövbe edeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında şöminenin yandığını görmek zor durumlarda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şömine yakmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında şömine temizlemek çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında odun atmak çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir