AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağdığını duymak

Kahve falında kar yağdığını duymak

Kahve falında kar yağdığını duymak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kar yağdığını duymak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek işlere nazar değeceğine, helal kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine kar yağmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çok şiddetli kar yağdığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında aniden kar yağdığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir