AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu kar yağdığını görmek

Kahve falında sulu kar yağdığını görmek

Kahve falında sulu kar yağdığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu kar yağdığını gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında sulu kar yağdığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mayıs ayında kar yağdığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalettir.

Kahve falında her yere kar yağdığını görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek büyüyeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aniden kar yağdığını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işarettir.

Kahve falında bembeyaz kar yağdığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir