AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kaka yapmak

Kahve falında üzerine kaka yapmak

Kahve falında üzerine kaka yapmak hayat kalitesinin de yükseleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işarettir.

Kahve falında üzerine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sarı kaka yapmak derin bir nefes alacağına, kötü günlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Kahve falında çok kaka yapmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında kakasını altına yapmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kaka yapmak işsiz kalmaya, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, günahların af olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içine kaka yapmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir