AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini denize itmek

Kahve falında birini denize itmek

Kahve falında birini denize itmek yeni bir ortaklık kurulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, o işi canlandıracağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yuva kuracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hoşluk içinde olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini denize itmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Kahve falında birini denize itmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında denize itmek malının ve aşının da çoğalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında otomobil itmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını itmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında balkondan itmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek kısmetinin açık olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı itmek zor ve kötü günler geçireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında gemiyi itmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir