AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dalış yapmak

Kahve falında denize dalış yapmak

Kahve falında denize dalış yapmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında denize dalış yapmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında denize dalış yapmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında dalış yapmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya dalış yapmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında denize dalıp balık görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde dalıp çıkmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize dalamamak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir