AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya dalış yapmak

Kahve falında suya dalış yapmak

Kahve falında suya dalış yapmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya dalış yapmak gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında suya dalış yapmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında denize dalış yapmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dalış yapmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında suya dalıp çıktığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında şekerli su yapmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında suya idrar yapmak yeni maddi kapıların size açılacağın, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında suya tuvaletini yapmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında su balesi yapmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir