AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dalarak yüzmek

Kahve falında denizde dalarak yüzmek

Kahve falında denizde dalarak yüzmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Kahve falında denize dalıp yüzmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalarak yüzmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında denizin dibine dalıp çıkmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında denize dalıp balık görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında denize dalış yapmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Kahve falında denize dalamamak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir