AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek

Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek

Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yeni kişilerle tanışacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında denize dalıp çıktığını gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Kahve falında denize dalıp çıktığını görmek şansın kaçacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet eder.

Kahve falında suya dalıp çıktığını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalıp çıkmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında denize dalış yapmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında denize dalıp çıkmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize dalamamak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibine dalıp çıkmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir