AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalış yapmak

Kahve falında dalış yapmak

Kahve falında dalış yapmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dalış yapmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında dalış yapmak yüküne ortak olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında suya dalış yapmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Kahve falında denize dalış yapmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dalında dut yemek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil dal koparmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında dalından mandalina koparmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalettir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek her konuda gelişme gösterileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir