AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dalıp balık görmek

Kahve falında denize dalıp balık görmek

Kahve falında denize dalıp balık görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize dalıp balık gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında denize dalıp balık görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize dalış yapmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dalıp çıkmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize dalıp yüzmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, verimli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında denizin dibine dalıp çıkmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında denize dalamamak sorunların çözüme kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Kahve falında denize dalıp çıkmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir