AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla bir yeri açmak

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, korkularının sona ereceğine, yaklaşan güzel günlere, haneye dertlerin gireceğine , parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evi anahtarla açmak üzüntüden sonra ferahlamaya, işlerinin başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla sandık açmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarla dolap açmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapı açmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar açmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir